skip to Main Content
Stageplaats Stadsboerderij Zimmerhoeve

Stageplaats Stadsboerderij Zimmerhoeve

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire die de mouwen op wil stropen! Wij bieden twee keer per schooljaar de mogelijkheid voor een dagstage MBO dierverzorging niveau 3 & 4 en VMBO groen opleidingen.

Stadsboerderij Zimmerhoeve neemt een belangrijke plek in in het drukke Amsterdam West. Onze bezoekers bestaan vooral uit stadskinderen en hun ouders maar ook jongeren, volwassenen en wat oudere mensen weten ons goed te vinden. Gedurende de week organiseren we verschillende activiteiten zoals kookles, of een club waarop kinderen de boerin helpen met het verzorgen van de dieren.

Ook komen er basischoollessen uit de buurt op bezoek op de dinsdag en donderdagochtend om een les te volgen zoals: Dieren op de boerderij, Eten en gegeten worden of Poep ponder de loep.

Een dagstage houdt in dat je 1 of 2 dagen per week stage loopt voor een langere periode.
De rest van de dagen ga je naar school. Omdat we een klein bedrijf zijn kunnen we geen blokstage aanbieden.

Wat verwachten we van een stagiair? Dat je zelfstandig kan werken en een gemotiveerde werkhouding hebt. Dat je het leuk vindt om samen te werken, dat je nieuwsgierig bent en initiatief toont.

Wat kun je van ons verwachten? Een persoonlijke begeleidster die het beste uit je naar boven wilt halen, regelmatige begeleidingsgesprekken, een ontspannen werksfeer, een mate van vrijheid met ruimte voor nieuwe ideeën.

Wat verder van belang kan zijn;
Onze werkdagen zijn van 9-17 uur, de boerderij is zes dagen in de week geopend voor bezoekers.
We organiseren regelmatig activiteiten waarbij je kunt helpen of een opdracht in kunt verwerken.
In overleg kun je je Proeve van Bekwaamheid uit voeren op de boerderij.

Meer weten? Stuur een korte motivatiebrief naar info@zimmerhoeve.nl

Back To Top