skip to Main Content

Lente Lab

Te gek meivakantiekamp Lente Lab bij Stadsboerderij Zimmerhoeve 

Na het succes van de voorgaande jaren wordt er dit jaar niet alleen in de zomer maar ook dit voorjaar een te gek wetenschapsprogramma georganiseerd bij Stadsboerderij Zimmerhoeve. Kinderen kunnen zo tijdens de meivakantie volop creatief en kritisch denken, problemen oplossen, en natuurlijk vooral veel plezier maken met allerlei spannende en uitdagende proefjes en experimenten.

Stadsboerderij Zimmerhoeve is een plek om het leven van dieren en planten te ontdekken, maar tijdens dit voorjaar dus ook een heerlijke locatie voor een week vol wetenschappelijk onderzoek! Tijdens deze dagprogramma’s gaan kinderen van 7 tot 11 jaar samen met de gekke professoren van Mad Science op ontdekkingstocht in de wondere wereld van wetenschap en techniek

Lente Lab van Mad Science Noord-Holland heeft iedere dag een ander thema. Bij de Gave Chemie dag gaan we bijvoorbeeld slijmen met polymeren. Tijdens Special Effects onderzoeken we de wetenschap achter filmeffecten en geloven we niet wat we zien. Met het Doe Het Zelf programma gaan we aan de haal met huis-tuin-en-keukenmateriaal. En gedurende de Shocking Science dag laten we de spanning oplopen tot de haren overeind staan!

Lente Lab is in de Zimmerhoeve van 3 t/m 6 mei, dagelijks van 09.00 tot 16.00 u. De normale prijs is 195 euro, maar als je er snel bij bent, betaal je slechts de vroegboekprijs van 165 euro!

NB: het kamp kan natuurlijk alleen doorgaan als dat mag volgens de dan geldende Corona maatregelen. Je krijgt hier uiterlijk 1 week van te voren bericht over.

Voor meer informatie en inschrijven ga je naar https://nederland.madscience.org/zomerkamp.aspx

Op dit moment is inschrijven alleen nog mogelijk voor de meivakantiekampen van Mad Science Noord-Holland. Wil je op de hoogte gehouden worden over de zomerkampen, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Back To Top