skip to Main Content
Nog 2,5 Dag, We Hebben Jullie Hulp Hard Nodig!

Nog 2,5 dag, we hebben jullie hulp hard nodig!

Help onze schapen en geiten aan onderdak!

Stadsboerderij Zimmerhoeve is een druk bezochte boerderij in Amsterdam West. We ontvangen zo’n 40 000 bezoekers, klein en groot, per jaar. Wij zijn van mening dat het belangrijk is dat iedereen zo veel mogelijk in aanraking komt met de natuur en daarom bieden we verschillende lessen, naschoolse activiteiten en workshops aan voor alle leeftijden. Zo hebben we lessen over de onschatbare waarde van poep en bijen, kunnen kinderen alles leren over de dieren tijdens de boerderijbrigade en hebben we voor volwassenen workshops over tuinieren. Dit alles kunnen we niet zonder onze veestapel en verschillende tuinen waarin wordt getuinierd vanuit het permacultuur principe.

Voor onze schapen en geiten willen we graag schuilhokjes in de weides. Nu staan ze zomer en winter buiten voor een frisse neus. Af en toe wil het wel eens regenen of flink waaien en dan is het voor de dieren lekker om beschut te staan. De hokjes moeten bestand zijn tegen de gretige schapen en geiten tanden, zij zien in alles een lekker hapje, dus het moet van duurzaam stevig materiaal worden gemaakt. Uiteraard moet het groot genoeg zijn voor de drie schapen en vier geiten en daarom willen we graag twee hokken aanschaffen.

Kinderboerderijen Actief Toer

Dit jaar doet stadsboerderij Zimmerhoeve mee aan de Kinderboerderijen Actief Toer. Kinderboerderijen Actief Toer is een crowdfundingsactie waarbij kinderboerderijen gedurende een actiemaand proberen een spaardoel te realiseren met hulp van bezoekers, omwonenden, bedrijven en iedereen die de kinderboerderij een belangrijke voorziening in de buurt / stad vindt. D.m.v. acties en speciale activiteiten kan geld bij elkaar gebracht worden om het spaardoel te realiseren. Samen in actie voor de kinderboerderij!

Klik hier voor de pagina van voorjebuurt.nl!

621

Back To Top