skip to Main Content

Overpeinzingen van een stadsboerin

Lieve plantenvrienden,

Langs deze weg vertel ik jullie over mijn planten avonturen, want werken op de boerderij zit er voor mij helaas voorlopig niet in.

Ik kan me voorstellen dat je het even wegdromen op de zimmerhoeve ook ontzettend mist, nou dan doe net als ik en begin je minituintje in huis? Of op de vensterbank, balkon, en, als je zo gelukkig bent in je tuin of op je dak:))

Deze dagen hebben we zo’n mooi weer dat ik mijn mobiele kasje niet hoef te installeren! Zelfs beter van niet anders wordt het te heet voor de zaailingen. Kijk, dit is mijn mobiele kas, op koude dagen zet ik de zaailingen zo in het zonnetje! Maar vandaag dus niet nodig;)

 

 

 

 

 

Nog even inzoomen op het ‘kontje’ andijvie dat ik in vochtige aarde heb gezet:
Zie, er komen al kleine stukjes loof aan, hoe mooi is dat!

 

 

 

 

 

En als laatste een zelfgemaakt geval waarmee mijn plantjes binnen het langst van de ochtendzon kunnen genieten:

Niet echt netjes gedaan maar het doet z’n werk:)
Ben benieuwd wat jij allemaal kunt verzinnen!
Volgende keer meer en tot dan.

Lieve groetjes,
Zimmerhoeve Tuinclub!

Back To Top