skip to Main Content

Ezeltjesdag 2015

Wauw! Wat was het afgelopen zondag een super dag. We hadden mooi weer en veel mensen hebben ons weten te vinden. De dag begon om 12.00 met ezelrijden,. Het thema was het Wilde westen en veel kinderen hadden hun best gedaan om verkleed te komen. Naast spelletjes in de weides zoals lassowerpen en hoefijzer gooien was er ook een workshop linedancen. Gezellig meedansen op country muziek! Om even uit te rusten van dit alles kon je mee met de huifkar. En zeg nou zelf er is weinig leukers dan rustig door de wijk rijden met uitzicht op wiegende ponybillen terwijl je een liedje zingt..

Deze dag hadden we niet kunnen organiseren zonder alle hulp van de vrijwilligers en verschillende bedrijven. We hebben van ABC de Alliantie subsidie gekregen om een groot gedeelte van de dag mogelijk te maken. Daarnaast hebben verschillende winkels de lunch gesponsord. Bedankt!

Lunch voor de ezels
– Ekoplaza, J.P. Heijestraat
– Marqt, Kwakersplein
– Groenteman Robbert, Kinkerstraat

Lunch voor alle medewerkers
– Albert Heijn, Kinkerstraat

Ook waren er verschillende kraampjes: Foodcoop, Zeepfabriek, Atelier Zoet en Zagen, Vereniging het Nederlands Ezelstamboek, Plastic Soup Foundation, Schapenstreek en Barrista De Koffiekar.

Bedankt allemaal voor een geweldige dag! Op naar Ezeltjesdag 2016.

Back To Top