skip to Main Content
Crowdfundingsactie Schuilhokjes

Crowdfundingsactie schuilhokjes

Dit jaar deed stadsboerderij Zimmerhoeve mee aan de Kinderboerderijen Actief Toer. Kinderboerderijen Actief Toer is een crowdfundingsactie waarbij kinderboerderijen gedurende een actiemaand proberen een spaardoel te realiseren met hulp van bezoekers, omwonenden, bedrijven en iedereen die de kinderboerderij een belangrijke voorziening in de buurt / stad vindt. D.m.v. acties en speciale activiteiten kan geld bij elkaar gebracht worden om het spaardoel te realiseren. Samen in actie voor de kinderboerderij!

In de maand juni hebben we de kans gehad om samen met jullie geld in te zamelen voor schuilhokjes voor de schapen en geiten, en dat is gelukt!
Dit was voldoende om twee hokjes aan te schaffen. Graag hadden we die direct uitgerust met een hooiruif. Wanneer ze in de winter buiten staan zit er in het gras niet voldoende voedingsstoffen waardoor ze worden bijgevoerd met hooi. Maar door een mooie actie van Kees & Koos, hebben we nu ook voldoende geld binnengehaald om de ruifjes aan te schaffen. Hoezee!

Van de gemeente Amsterdam hebben we stelconplaten, grote betonnen platen, gekregen zodat de schuilhokjes langer meegaan. Het wachten is nu alleen nog op het verticureren van de weides. Wanneer dit is gebeurt, waarschijnlijk voor begin oktober worden de stelconplaten en de hokjes geplaatst!

Iedereen heel erg bedankt voor het helpen!

Back To Top