Skip to content
Menu

Adopteer symbolisch een dier van de boerderij

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Adopteer symbolisch een dier van de boerderij

[/vc_column_text][vc_column_text]Een wel heel leuke manier om ons te steunen is het symbolisch adopteren van één van onze dieren. De Zimmerhoeve biedt de mogelijkheid aan om alle dieren op de boerderij te adopteren. Dit kan als individu, met meerdere mensen, maar ook als bedrijf. De grotere dieren zoals de varkens kunnen door meerdere mensen worden geadopteerd. Dan wordt de prijs gewoon verdeeld. Alle dieren worden voor minimaal een half jaar geadopteerd. Dit brengt voor adopteerders ook leuke voordelen met zich mee.

Je ontvangt vier keer per jaar onze digitale nieuwsbrief. Hierin staan alle nieuwtjes en wetenswaardigheden van de boerderij.

Je mag op zondag tussen 11.30 en 12.30 op bezoek komen bij je adoptie-dier om hem of haar eens goed te knuffelen. Wij vinden het wel prettig als er van te voren even gebeld wordt, zodat wij ook tijd voor jou kunnen maken.

Als laatste kom je aan onze ´wall of fame´ te hangen. Hier kunnen de bezoekers zien welk dier door wie is geadopteerd.

Wanneer je op de Zimmerhoeve een dier adopteert, dan komt dat geld ten goede aan de verzorging van het dier. Met het geld wordt stro, voer of indien nodig de dierenarts betaald. Dit geeft ons de ruimte om ons meer te ontwikkelen op bijvoorbeeld het gebied van educatie en zo een grotere rol in de buurt te vervullen. Je kunt aan de beheerder vragen welke dieren nog beschikbaar zijn en wat de kosten zijn. Je kunt mailen, bellen of langskomen om het te regelen.[/vc_column_text][vcex_spacing size=”25px”][vcex_button url=”mailto:info@zimmerhoeve.nl?subject=Ik kom langs om een dier symbolisch te adopteren” layout=”block” custom_hover_color=”#fcfcfc” color=”grey” custom_color=”#6b6b6b” border_radius=”0″ font_family=”Georgia, serif” style=”outline” font_size=”-“]mail naar de Zimmerhoeve[/vcex_button][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3436″ onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://www.zimmerhoeve.nl/doe-een-donatie”][vcex_spacing size=”25px”][vc_single_image image=”4246″ onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://www.zimmerhoeve.nl/doe-een-donatie”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]