skip to Main Content

Doe een donatie

Er is altijd wat te beleven op de boerderij. Buurtbewoners en vrijwilligers hebben de boerderij gemaakt tot wat ze nu is: een oase voor dieren en mensen. Een plek waar volop valt te genieten. Waar je heerlijk kunt spelen. En waar je veel kunt leren en elkaar kunt ontmoeten. Zorg ervoor dat de boerderij een toevluchtsoord in de stad blijft voor dieren, kinderen en volwassenen. Geef voor leven in de buurt en doe een donatie!

Projecten

Door ruimhartige donateurs als jij, kan de Stadsboerderij een mooie gastvrije plek blijven waar de dieren met plezier wonen. Je kunt je gift koppelen aan speciale projecten. Zo kan je er voor kiezen om de aanleg van een zoelpoel voor de varkens te steunen of een grasparkje voor de cavia’s. 

Adopteer een van onze dieren 

Een hele leuke manier om ons te steunen is het symbolisch adopteren van één van onze dieren. Je mag dan op zondag je adoptiedier komen knuffelen. Hoe leuk is dat? En je komt met je naam op onze ´wall of fame´ te hangen. Hier kunnen de bezoekers zien welk dier door wie is geadopteerd. Met het geld wordt stro, voer of indien nodig de dierenarts betaald.

Back To Top