skip to Main Content

Meedoen

U kunt niet zonder Stadsboerderij Zimmerhoeve en wij kunnen niet zonder u!  Er is altijd wat te beleven op de boerderij. Buurtbewoners en vrijwilligers hebben de boerderij gemaakt tot wat ze nu is: een oase voor dieren en mensen. Een plek waar volop valt te genieten. Waar je heerlijk kunt spelen. En waar je veel kunt leren en elkaar kunt ontmoeten. Stadsboerderij Zimmerhoeve ontvangt een bescheiden subsidie van Stadsdeel West. Daarnaast is de boerderij afhankelijk van donaties. U kunt al donateur worden van Stadsboerderij Zimmerhoeve voor €5,- per maand. Zorg ervoor dat de boerderij ook in de toekomst een toevluchtsoord in de stad blijft voor dieren, kinderen en volwassenen. Geef voor leven in de buurt, word donateur! Loop eens binnen bij de boerderij en vul het donateursformulier in. Direct geld overmaken kan natuurlijk ook op rekeningnummer NL25 INGB 0009106706 t.n.v. Stichting Zimmerhoeve.

donatie

Een andere optie om ons te steunen is het symbolisch adopteren van één van onze dieren. De Zimmerhoeve biedt de mogelijkheid aan om alle dieren op de boerderij te adopteren. Dit kan als individu, met meerdere mensen, maar ook als bedrijf. De grotere dieren zoals de varkens kunnen door meerdere mensen worden geadopteerd. Dan wordt de prijs gewoon verdeeld. Alle dieren worden voor minimaal een half jaar geadopteerd. Dit brengt voor adopteerders ook leuke voordelen met zich mee.

Je ontvangt vier keer per jaar onze digitale nieuwsbrief. Hierin staan alle nieuwtjes en wetenswaardigheden van de boerderij.

Je mag op zondag tussen 11.30 en 12.30 op bezoek komen bij je adoptie-dier om hem of haar eens goed te knuffelen. Wij vinden het wel prettig als er van te voren even gebeld wordt, zodat wij ook tijd voor jou kunnen maken.

Als laatste kom je aan onze ´wall of fame´ te hangen. Hier kunnen de bezoekers zien welk dier door wie is geadopteerd.

Wanneer je op de Zimmerhoeve een dier adopteert, dan komt dat geld ten goede aan de verzorging van het dier. Met het geld wordt stro, voer of indien nodig de dierenarts betaald. Dit geeft ons de ruimte om ons meer te ontwikkelen op bijvoorbeeld het gebied van educatie en zo een grotere rol in de buurt te vervullen. Je kunt aan de beheerder vragen welke dieren nog beschikbaar zijn en wat de kosten zijn. Je kan je via het strookje opgeven voor een symbolische adoptie.

adoptie-IMG_2882
Back To Top