skip to Main Content

Gezocht: invalkracht Stadsboerderij Zimmerhoeve

Wij zijn op zoek naar mensen die bij ons op Stadsboerderij Zimmerhoeve in Amsterdam kunnen invallen in de rol van beheerder, in geval van ziekte of vakantie van de vaste medewerkers.

We zoeken iemand die sociaal is, verantwoordelijk, eigen initiatief toont, goed met dier en mens kan omgaan, flexibel is en in bezit van een diploma Dierverzorging MBO3. Het gaat om diensten tussen 4-8 uur gedurende de week, dat kan ook in het weekend zijn.

De invaller krijgt in eerste instantie een 0-uren contract. De functie is ingedeeld in salarisschaal  2 van de CAO Sociaal Werk- Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening.

Je komt te werken in een leuk en spontaan team, waar ruimte is voor nieuwe ideeën. Stadsboerderij Zimmerhoeve is een paradijsje midden in de stad, je gaat actief aan de slag in de buitenlucht in een groene omgeving. Je krijgt waardering van collega’s en bezoekers waardoor elke werkdag voldoening geeft.

Interesse? Stuur dan een mail naar info@zimmerhoeve.nl. Je kan je mail richten aan Lone von Meyenfeldt. Voor meer informatie kun je ons ook bellen op: 020 683 28 98

Back To Top