skip to Main Content

Kippen kijken

Bekijken wat de kippen eigenlijk doen in hun nachthok, dat is leuk. Op stok zitten, een ei leggen, scharrelen,…Daar hebben we een raam van plexiglas voor nodig. Dat kost €150. Kies je bedrag en help mee.

Spelen en trainen

Trainen is goed voor de dieren. Gedragsverrijking heet dat: iets nieuws leren. Zo worden delen van de hersenen aangesproken die anders niet worden gebruikt. Daar hebben we speelgoed voor nodig. Doneer 5 euro voor een “trainings toestel”.

Gewichtige dames

Zoals jullie misschien wel gezien hebben, zijn onze geiten weelderig gevormd. Dat is mooi, maar ze mogen wel een beetje meer bewegen en iets minder eten. Daarom willen we graag een klimrek voor de geiten (€450) en aanpassingen aan de weide (€500).
Kies hoeveel je wil bijdragen aan de slanke lijn van de geiten.

Deze projecten gaan door! ↓

We hebben genoeg geld ontvangen van jullie om mee aan het werk te gaan. We zijn hier heel blij mee en we houden jullie op de hoogte.

Wachthuisje voor de varkens

Een keer in de week wordt het hok van de varkens helemaal schoongemaakt. Maar als het regent kunnen ze niet schuilen, en onze varkens houden niet van regen. Een afdakje zou fijn zijn. Help je mee?

We hebben hiervoor genoeg geld opgehaald!

Praten met geiten

Van knuffelen en kroelen met geiten en schapen word je heel gelukkig. En de geiten en schapen vinden het heerlijk. Om dat mogelijk te maken gaan we, onder begeleiding en op gezette tijden, bezoekers in de wei laten. Daarvoor hebben we een nieuw weidehek nodig, een sluis. Dan kunnen jullie gezellig bij de dieren in de wei maar kunnen ze niet de hort op.

We hebben hiervoor genoeg geld opgehaald!

Zoelpoel

Iets wat we al heel lang willen een waar we al heel lang voor sparen voor onze varkens: een zoelpoel. Een modderpoel is erg belangrijk voor varkens. De modder is om af te koelen als het warm is. De vijver met beplanting trekt verschillende vogels en insecten aan. Stel je voor dat we dat hebben op de Zimmerhoeve, dat zou toch geweldig zijn!  Op de foto de modderpoel van de varkensboerderij van familie Boeijink in Ruurlo.

Dit project gaat door! Gefinancieerd door AHAM Vastgoed

Back To Top